Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
22-річна дівчина побила молотком свою бабусю до реанімації через спадщину

Жорстоку онуку затримали.

Фото з відкритих джерел.

22-річна дівчина побила молотком свою бабусю до реанімації через спадщину

Онуці тепер загрожує позбавлення волі до восьми років

У Голопристанському районі Херсонської області 22-річна дівчина жорстоко побила рідну бабуcю молотком по голові. Від отриманих травм пенсіонерка потрапила до  реанімації.

Про це повідомляє поліція Херсонської області. 

«До Голопристанського відділення поліції звернулася 22-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що виявила на підлозі рідну бабусю, що ледь дихає, з тілесними ушкодженнями. На місці події поліцейські з’ясували, що у жінки на потилиці травми від ударів молотком. Пенсіонерку доставили до лікарні. Наразі її стан здоров’я задовільний», - йдеться у повідомленні.

Під час бесіди з сусідами потерпілої поліцейські з’ясували, що у неї був конфлікт з онукою. Останні два місяці родичі не могли домовитись про спадщину та постійно сварились. У той день сусіди чули, що в будинку відбувається черговий конфлікт.

«Під час бесіди з поліцейськими онука помітно нервувала і постійно плуталася у свідченнях. Також правоохоронці з’ясували, що більше до будинку потерпілої в цей день ніхто не приходив. Крім того, на місці події знайшли знаряддя злочину – молоток. Проаналізувавши усю зібрану інформацію, поліцейські встановили, що саме онука причетна до злочину», – зазначається у повідомленні.

Наразі 22-річній дівчині повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» (карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років). Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, вночі 9 вересня у місті Березне Рівненської області між цивільним подружжям спалахнув конфлікт через ревнощі, у результаті якого постраждав 15-річний син жінки. Чоловік завдав йому ударів ножем, бо той вирішив захистити матір. 

Джерело: Поліція Херсонської області.
Telegram Channel