Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Прокурора Волині звільнено. Стало відомо ім'я наступника (Фото)

Генеральний прокурор вже підписала відповідні накази.

Фото ГПУ.

Прокурора Волині звільнено. Стало відомо ім'я наступника (Фото)

Відповідне рішення ухвалила генеральний прокурор України Ірина Венедіктова

 Із завтрашнього дня, п’ятниці, 11 вересня, Тараса Безрукого звільнено з посади керівника Волинської обласної прокуратури. Як нам стало відомо із власних джерел, його наступником стане Віктор Тимчук, який до цього часу працював першим заступником прокурора Чернівецької області.

Реклама Google

З квітня 2020 року Віктор Тимчук працював першим заступником прокурора Чернівецької області.

Завтра в редакції «Газети Волинь» з 10–ї до 12–ї години мала відбутися пряма лінія з очільником обласної прокуратури Тарасом Безруким. Оскільки його його звільнено, свої запитання ви зможете задати іншому представнику наглядового відомства.

Що відомо про нового очільника прокуратури області:

 

 Тимчук Віктор Володимирович

Народився 05 грудня 1976 року. У 1998 році закінчив Чернівецький державний університет імені Юрія Федьковича. 

В органах прокуратури працює з червня 1998 року. Працював в органах прокуратури Чернівецької області на посадах: помічника та старшого помічника прокурора міста, прокурора відділу, старшого прокурора відділу, заступника начальника відділу та начальника відділу прокуратури Чернівецької області.

З січня 2016 р. по квітень 2020 р. обіймав посаду начальника відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Чернівецької області.

З квітня 2020 року – перший заступник прокурора Чернівецької області.

Нагадаємо, Тараса Безрукого призначили прокурором Волині торік у листопаді, а місяць тому він заявив про намір взятися за корупціонерів та тих, хто розкрадає бюджет. 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel