Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Волинському театрі ляльок почали продавати квитки на прем'єру

У постановці грає увесь творчий склад театру.

Волинь-нова

У Волинському театрі ляльок почали продавати квитки на прем'єру

Новий театральний сезон відкриють 20 вересня виставою «Мауглі»

Сьогодні у Волинському академічному обласному театрі ляльок відкрилася каса з продажу квитків. Новий театральний сезон актори відкриють виставою «Мауглі». Про це «Газеті Волинь» повідомив директор театру Данило Поштарук.

Він розповів, що згідно з карантином і батьки, і діти мусять бути в масках, а ще квитки продаватимуть по-новому. «Касир буде цікавитися, для кого купують квитки. Бо сім’я займатиме місця поряд, а от друзі – через одне. Також будемо розташовувати людей через ряд», – повідомив Данило Андрійович.

«Касир буде цікавитися, для кого купують квитки. Бо сім’я займатиме місця поряд, а от друзі – через одне. Також будемо розташовувати людей через ряд», – повідомив Данило Андрійович.

Реклама Google

На сайті театру розміщене повідомлення: «Дорогі наші маленькі та дорослі глядачі! Волинський академічний обласний театр ляльок розпочинає  свій 45-ий театральний сезон. Пропонуємо вашій увазі нову роботу нашого колективу - прем’єру вистави «МАУГЛІ» за мотивами оповідань лауреата Нобелівської премії з літератури Редьярда Кіплінга. Ви матимете нагоду познайомитися з новими і цікавими героями, і не лише цієї вистави, адже колектив театру постарався, щоб 45-ий театральний сезон став для вас особливим і несподіваним. Отож, 20 вересня 2020 року о 12.00 год.».

 

 Ілюстрації, за якими виготовляли ляльки і маски.

Telegram Channel