Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Під Києвом масштабна автотроща: в ДТП загинуло п’ятеро осіб, 20 людей шпиталізували (фото)

Масшабна ДТП на Київщині.

Поліція Київської області.

Під Києвом масштабна автотроща: в ДТП загинуло п’ятеро осіб, 20 людей шпиталізували (фото)

20 людей з різними тілесними ушкодженнями доправлено до лікарні

ДТП за участю двох вантажних автомобілів, легковика та маршрутного таксі, де було 18 пасажирів, сталась близько 3 години ночі на трасі Київ-Харків у Бориспільському районі. У результаті дорожньої пригоди п’ятеро людей загинули, ще 20-ох госпіталізували.

Про це інформує пресслужба поліції Київської області.

За попередніми даними, 21-річний водій вантажівки «DAF» з напівпричепом, рухаючись в правій смузі руху в напрямку міста Київ, допустив зіткнення з фургоном «Mercedes-Benz», який рухався в попутному напрямку. За цим, «DAF», виїхав на зустрічні смуги руху та допустив зіткнення з легковиком «ВАЗ» та автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter», які рухались в правій смузі руху в напрямку міста Харків.

Внаслідок ДТП два пасажири «ВАЗу», водій та два пасажири маршрутного таксі загинули. Також, до лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доправлено водія легковика та 19 пасажирів автомобіля «Mercedes».

На місці працювали рятувальники, Слідче управління поліції Київщини, патрульна поліція. Встановлюються всі обставини трагічної дорожньо-транспортної пригоди.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Поліція Київської області.
Telegram Channel