Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Ковелі діти загиблих бійців отримуватимуть до дня народження по 1 тисячі гривень

Упродовж року дні народження відзначили дев'ятеро маленьких ковельчан.

Фото Facebook / Дмитро Муравський.

У Ковелі діти загиблих бійців отримуватимуть до дня народження по 1 тисячі гривень

За підтримки міського голови Олега Кіндера та з ініціативи Ковельського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, цьогоріч вперше у Ковелі вирішено надавати матеріальну допомогу з міського бюджету до дня народження дітей загиблих учасників АТО і ООС та військовослужбовців, смерть яких пов’язана з виконанням обов’язків військової служби на сході країни

Аби підтримати дітей, які втратили батьків на війні з Росією, ще 13 лютого 2020 року було прийнято відповідне рішення. Кошти (по 1 тис грн кожному) виділяються з Програми соціального захисту окремих категорій мешканців міста Ковеля на 2020 рік, затвердженої рішенням міської ради, пише Ковельпост.

Упродовж року дні народження відзначили дев'ятеро маленьких ковельчан.

Упродовж року дні народження відзначили дев'ятеро маленьких ковельчан. На засіданні виконкому, яке відбулося 10 вересня, прийнято чергове рішення про виділення матеріальної допомоги дружинам ще двох загиблих бійців - Наталії Задорожній та Юлії Ярмолюк, у зв'язку з днем народження їхніх дітей.

Як повідомила директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Інна Третяк, у Ковелі нині проживає 9 сімей загиблих військовослужбовців, у яких виховується 15 неповнолітніх дітей. Усі вони отримають грошові виплати.

Telegram Channel