Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинські рятувальники за тиждень погасили 10 пожеж

За тиждень ліквідували 10 пожеж у житловому секторі та на відкритих територіях.

Фото slovoidilo.ua.

Волинські рятувальники за тиждень погасили 10 пожеж

Знешкоджено 5 вибухонебезпечних предметів часів Другої Світової війни

За минулий тиждень підрозділи здійснили 11 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт, ліквідували 10 пожеж у житловому секторі та на відкритих територіях, інформує Управління ДСНС України у Волинській області.

Так, 12 вересня о 23:47 до Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу у цегляній господарській споруді в селі Валер’янівка  Рожищенського району. Силами рятувальників пожежно-рятувальних підрозділів міст Рожища та Ківерці, а також місцевої пожежної команди села Копачівка загорання локалізоване о 00:24, ліквідоване – о 00:47. У результаті пожежі, що, за попередніми даними, трапилася внаслідок короткого замикання електромережі пошкоджено перекриття й покрівлю споруди, вогонь також пошкодив солому, що там зберігалася.

13 вересня горів стіжок сіна у селі Ветли Любешівського району.

13 вересня горів стіжок сіна у селі Ветли Любешівського району. Повідомлення про пожежу до служби «101» надійшло о 14:17. Працівники 23-го державного пожежно-рятувального поста ліквідували загорання о 14:36. Імовірно, пожежа трапилася внаслідок необережного поводження з вогнем невстановлених осіб.

Реклама Google

Також за минулий тиждень проведено дезінфекцію 135 об’єктів. Всього протягом 17.03 -13.09.2020 року силами У ДСНС України у Волинській області проведено спецобробку дезінфікуючими засобами 3720 об’єктів.

Не обійшлося і без вибухонебезпечних предметів. За минулий тиждень працівники групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС у Волинській області провели знешкодження 5 вибухонебезпечних предметів часів Другої Світової війни: у Ковельському районі – 2 боєприпаси, у Турійському районі – 3.

Telegram Channel