Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Юні аматори сцени в очікуванні результатів фестивалю «Співай, Полісся золоте!», який пройшов у Дольську на Любешівщині

Фото зі сторінки "Співай, Полісся Золоте" у Facebook.

Юні аматори сцени в очікуванні результатів фестивалю «Співай, Полісся золоте!», який пройшов у Дольську на Любешівщині

Вперше таке творче змагання було організовано тут торік із допомогою райдержадміністрації

– Проходив він, – розповіла директор місцевого Будинку культури Тетяна Кузьмич, яка створила колектив «Emoji», – у другу неділю вересня. Участь у ньому тоді взяли понад 70 хлопчиків і дівчаток із Любешівщини. Наші діти зайняли призові місця. Таким чином ми шукаємо юні таланти. І поставили за мету зробити фестиваль щорічним. Ось тільки нинішньої осені пандемія внесла свої корективи, тож змушені були провести його дистанційно.

Участь у фестивалі взяли понад 200 учасників.

Зате фестиваль-конкурс став міжнародним: з 23 серпня по 10 вересня на електронну адресу надходили заявки від його учасників, яких всього цьогоріч понад 200, і були вони не лише від аматорів сцени Дольська, Любешівського району, Волині й загалом України, а й із-за кордону. 13 вересня в Дольську відбулася концертна програма від гурту «Emoji», який і був засновником фестивалю.

Як оголосила ведуча Олена Кузьмич, зараз зіркове журі, яке очолює заслужений артист естрадного мистецтва України Сергій Скулинець, опрацьовує інформацію. Тож залишилося трішечки почекати, щоб найближчими днями оголосити переможців.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel