Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинські богатирі мірялися силами (Фото. Відео)

«Прибузькі богатирі» Рівненської громади

Фото: Волинський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Волинські богатирі мірялися силами (Фото. Відео)

Місцевий фестиваль «Прибузькі богатирі» присвячений Дню фізичної культури та спорту України відбувся в Рівненській об’єднаній територіальній громаді 13 вересня 2020 року. Організували свято богатирів КЗ «Центр культури, дозвілля, спорту та туризму» Рівненської сільської ради при підтримці Волинського обласного та Камінь-Каширського міського центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

Місцевий фестиваль проводиться з метою відродження історико-культурних та народних традицій українського народу; пропаганди активного здорового способу життя та протистояння шкідливим звичкам; демонстрації сили, витривалості та швидкості богатирів громади.

Реклама Google

Відкрили фестиваль привітальним словом головний суддя, директор Камінь-Каширського міського центру ФЗН «Спорт для всіх» Сергій Панасюк, директор Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Олександр Кулаков та завідувач сектору молоді, дозвілля, спорту і туризму «Спорт для всіх» Рівненської с/р Дмитро Маляс.

У фестивалі взяли участь 7 команд з сіл об’єднаної громади. Програма фестивалю включала змагання у таких силових вправах «Таєр фліп», «Колода», «Чобіток», «Суданські ноші», «Каменярі» та «Перетягування линви».

Також під час відкриття директор ВОЦФЗН «Спорт для всіх» Олександр Кулаков відзначив, за сумлінну плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток масової фізичної культури та спорту з а місцем проживання і відпочинку населення області та з нагоди професійного свята Дня фізичної культури та спорту, директора Камінь-Каширського МЦФЗН «Спорт для всіх» Сергія Панасюка, завідувача сектора молоді, дозвілля, спорту і туризму «Спорт для всіх» Дмитра Маляса та фахівця сектору Максима Самойліча.

 

 У фестивалі взяли участь 7 команд з сіл об’єднаної громади. Програма фестивалю включала змагання у таких силових вправах «Таєр фліп», «Колода», «Чобіток», «Суданські ноші», «Каменярі» та «Перетягування линви».

У підсумку боротьби звання чемпіонів виборола команда «Призери» (Войтович Віталій, Лукашов Володимир), друге місце команда «Ветеран» (Дибаль Ростислав, Піщук Олександр), третє місце посіла команда «Патріот» (Оксентюк Віталій, Шостак Руслан).

Переможці, призери та учасники фестивалю були нагороджені призами, грамотами, дипломами та медалями відповідних ступенів від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», КЗ «Центр культури, дозвілля, спорту та туризму» Рівненської сільської ради та спонсорів.

 

 Дозвілля, яке проведено активно – завжди корисне для населення громади!

Відео

Джерело: Волинський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх"
Telegram Channel