Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Дірявий міст у Рівному: могла провалитися як нога людини, так і колесо велосипеда

14-го вересня там розпочали латати дірки.

Фото Суспільне.

Дірявий міст у Рівному: могла провалитися як нога людини, так і колесо велосипеда

У Рівненському гідропарку на мосту, неподалік скульптури крокодила, утворилися дірки. Відповідні фотографії рівняни почали викладати у соцмережах

У дірки в дерев'яній частині мосту могла провалитися як нога людини, так і колесо велосипеда, пише Суспільне. Попри це, перехожих у передобідню пору на ньому не бракує.

«Я просто йшов тут і буквально тільки встиг подивитися, що там цієї дошки нема. Я тут недалеко живу, але реально перший раз бачу, що настільки погана ситуація з цим мостом», – каже рівнянин Владислав.

14-го вересня там розпочали латати дірки.

«Частина Гідропарку і саме, власне, цей міст – вони ще в 2004-му році, відповідно до розпорядження міського голови Віктора Чайки, передані на обслуговування, зараз це «Торговий центр «Д», – пояснює заступниця начальника управління ЖКГ Рівного Олена Москальчук.

Власниця «Торгового центру «Д», відомого також як ринок Дикого, Олена Нездюр розповіла, що 1,1 мільйоні гривень її підприємство вже витратило, аби повністю реконструювати інший міст – біля одного із входів на ринок. Щодо мосту біля скульптури крокодила, то 14-го вересня там розпочали латати дірки.

«Якраз на вихідних дійсно там провалилося декілька дощок. Буває таке, що навіть відірвали їх якісь «добрі» люди. То ми зараз якраз в ці хвилини, коли я вам даю коментар, в ці хвилини в нас вже виконується ремонт саме тих обламаних дощок», – каже власниця ринку.

Щодо капітального ремонту мосту, то його, за її словами Олени Нездюр, планують зробити вже у 2021-му році.

Telegram Channel