Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Волонтери з усієї України допомагали у реставрації Будинку культури у селі на Волині

Якщо не я, то хто?

Фото: Володимир-Волинський історичний музей.

Волонтери з усієї України допомагали у реставрації Будинку культури у селі на Волині

Небайдужі займаються відбудовою приміщень зруйнованих війною на Сході України, а також допомагають реставрувати будівлі в різних регіонах країни

13 вересня у Володимирі-Волинському побували волонтери громадської організації «Будуємо Україну разом!». Ця організація утворена у Львові, а займається будівництвом, відбудовою будинків зруйнованих на Сході України війною з російським агресором. Також волонтери займаються відбудовою і ремонтом будівель у різних регіонах України. Про це йдеться у повідомленні Володимир-Волинського історичного музею у фейсбуці.

Зокрема минулими днями волонтери руху «Будуємо Україну разом» допомагали у реставрації Будинку культури у селі Благодатне(Жовтневе) біля Нововолинська. Учасники руху - люди з Києва, Львова, Харкова, Полтави, Ужгорода - усього 28 осіб, серед них і діти, із захопленням оглянули пам’ятки стародавнього Володимира - Успенський собор, Василівську церкву, вали городища, костел Якима та Ганни, Собор Різдва Христового.

Володимир як справжній туристичний магніт притягує людей з усієї України - у цьому сила і велич нашого міста.

Гаслом вололнтерів є слова: «Якщо не я, то хто?».

Цікаві розповіді люди з різних куточків України почули з вуст співробітниці ДІКЗ «Стародавній Володимир» Світлани Федосєєвої та співробітника музею Богданан Яновича. Володимир як справжній туристичний магніт притягує людей з усієї України - у цьому сила і велич нашого міста.

Telegram Channel