Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Монахиня посіла перше місце на півмарафоні у Луцьку

Вікторія Куспісь: "Я бігала шість днів, середа – вихідний".

Фото зі сторінки Вікторії Куспісь у Facebook.

Монахиня посіла перше місце на півмарафоні у Луцьку

Всю дистанцію учасниця здолала в чернечій рясі

Перше місце на півмарафоні у Луцьку в своїй категорії посіла монахиня зі Львова. Сестра Вікторія Куспісь пробігла 21-кілометрову дистанцію за 1 годину 44 хвилини. Всю дистанцію учасниця здолала в чернечій рясі, інформує life.liga.net.

Сама ж бігунка в інтерв’ю виданню «Волинські новини» розповіла, що у спорті вже три роки. Два з яких бере участь у змаганнях. Це був її четвертий марафон. Нині готується до п'ятого – у жовтні в Львові. 

Сама ж бігунка розповіла, що у спорті вже три роки. Два з яких бере участь у змаганнях. Це був її четвертий марафон.  

«Біг, як друг, навчає мене перемагати себе, переконує в тому, що я зможу. Коли важко, потрібно подолати труднощі – зараз важко, але скоро стане легко. Навіть коли немає сил, я зможу їх віднайти, попросити в Бога», – поділилася переможниця.

Вікторія Куспісь розповіла, що програму для неї розробив тренер. «Я бігала шість днів, середа – вихідний. За декілька місяців до марафону потрібно випробувати себе – пробігти принаймні два півмарафони. У мене була ціль – просто пробігти марафон і отримати медаль», – розповіла вона.

 

Через насичений день Вікторії доводиться прокидатися раніше, щоб потренуватися. Черниця також поділилася, що її у захопленні спортом підтримують сестри.

Telegram Channel