Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
18-літній хлопець «заїхав» поліцейському прямо в обличчя

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

18-літній хлопець «заїхав» поліцейському прямо в обличчя

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід

За скоєне мешканцю одного з сіл Яворівського району, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, завдав сержанту поліції удару в обличчя, загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі, інформує prozahid.com.

Під час встановлення обставин події до поліцейських підійшов юнак, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він перешкоджав правоохоронцям виконувати службові обов’язки, поводився агресивно, не реагував на зауваження та зненацька завдав сержанту поліції удари.

15 вересня близько 4.00 до поліції надійшло повідомлення про побиття мешканця одного з сіл району.

Реклама Google

За вказаною адресою прибув екіпаж сектору реагування патрульної поліції Яворівського відділу поліції. Під час встановлення обставин події до поліцейських підійшов юнак, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він перешкоджав правоохоронцям виконувати службові обов’язки, поводився агресивно, не реагував на зауваження та зненацька завдав сержанту поліції удари.

Правоохоронці доставили зловмисника у відділення поліції, де встановили його особу – ним виявився 18-річний мешканець Яворівського району.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до п’яти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Нагадуємо, на Волині побились водії, які не змогли розминутись.

Telegram Channel