Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Горохівщині затримали п’яного водія, який їхав селом на великій швидкості (фото)

Водій показувати права категорично відмовлявся.

Фото патрульної поліції Волині.

На Горохівщині затримали п’яного водія, який їхав селом на великій швидкості (фото)

Нетверезого кермувальника виявили за допомогою приладу TruCam на автодорозі Н-17

15 вересня, вдень на автодорозі Н-17 Львів — Радехів — Луцьк, у селі Сільце, що на Горохівщині, патрульні зупинили транспортний засіб Renault Logan за порушення правил дорожнього руху.

Водій рухався автомобілем в межах населеного пункту зі швидкістю 90 км/год, при дозволеній максимальній швидкості 50 км/год, інформують в патрульній поліції Волині.

Пред’явити відповідні документи на право керування транспортним засобом, чоловік в категоричній формі відмовлявся. Тож кермувальника доставили до Горохівського відділу поліції, де й встановили його особу.

 

Під час спілкування з водієм, поліцейські помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Пред’явити відповідні документи на право керування транспортним засобом, чоловік в категоричній формі відмовлявся. Тож кермувальника доставили до Горохівського відділу поліції, де й встановили його особу.

Також виявилось, що 40-річний водій вже не вперше порушує правила дорожнього руху на цій ділянці дороги.

 

Реклама Google

У присутності двох свідків він пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння. Результат – 1.93 проміле.

На водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості) та за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним без відповідних документів) КУпАП.

 

 

Джерело: Патрульна поліція Волині.
Telegram Channel