Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Волинянам, у яких вилучено наркотиків та психотропів на суму понад 600 тисяч гривень, повідомили про підозру (Фото)

Викриття злочинної діяльності наркоторговців – спільна робота прокурорів, працівників Управління стратегічних розслідувань в області та Володимир-Волинського відділу поліції.

Фото пресслужби прокуратури Волинської області.

Волинянам, у яких вилучено наркотиків та психотропів на суму понад 600 тисяч гривень, повідомили про підозру (Фото)

Прокурори наполягатимуть на обранні їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

За процесуального керівництва Володимир-Волинської місцевої прокуратури трьом волинянам повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту й збуті психотропних речовин та особливо небезпечних наркотичних засобів (ч.2 ст. 307 КК України).

Слідство вважає, що 42-річна раніше судима мешканка Володимира-Волинського, залучивши ще двох громадян, налагодила схему доставки й реалізації наркотичних засобів та психотропних речовин на території Нововолинська та Володимир-Волинського району.

15 вересня 2020 року правоохоронці затримали жінку під час перевезення нею наркотиків у власному авто.

2-річна раніше судима мешканка Володимира-Волинського, залучивши ще двох громадян, налагодила схему доставки й реалізації наркотичних засобів та психотропних речовин на території Нововолинська та Володимир-Волинського району.

Цього ж дня у ході проведення восьми санкціонованих судом обшуків в оселях та автомобілі фігурантів кримінального провадження вилучено більш ніж 100 тис. грн, здобутих від злочинної діяльності, та психотропи (амфетамін і таблетки «Субутекс») на суму понад 600 тисяч гривень.

Після затримання причетних до злочинної діяльності громадян з'ясувалося, що один із них – раніше судимий чоловік організаторки – перебуває у розшуку як особа, яка ухиляється від органів досудового розслідування.

Трьом затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочинів.

 
 
 
 
Джерело: Пресслужба прокуратури Волинської області.
Telegram Channel