Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Села на Любешівщині відключили від газопостачання

Вибачте за незручності.

Фото: Любешівська ОТГ.

Села на Любешівщині відключили від газопостачання

Зате після ремонтних робіт поліпшиться використання газу в побуті

Сьогодні у зв’язку з проведенням спеціалістами АТ «Волиньгаз» ремонтних робіт, а саме заміна газового обладнання (ШРП) у відповідності до затвердженого плану розвитку АТ «Волиньгаз» на 2020 рік у селах Бірки та Вітуле Любешівського району буде припинено газопостачання з 08:00 год до 17:00 год.

Реклама Google

За вказаними адресами мешкає Бірки– 335 абонентів, Вітуле – 62 абоненти, загальна кількість –397 абонентів.

У ході робіт буде виконана заміна газового обладнання (ШРП) у відповідності до затвердженого Плану розвитку АТ «Волиньгаз». Проведення даних робіт дозволить покращити надійність системи газопостачання та дозволить підвищити безпеку використання газу у побуті.

За вказаними адресами мешкає Бірки– 335 абонентів, Вітуле – 62 абоненти, загальна кількість –397 абонентів.

Виходячи з помешкання перекрийте крани перед газовими приладами! Будьте обережними та дотримуйтесь правил безпеки при використанні газу у побуті!

Відновлення газопостачання відбудеться 17 вересня 2020 року, після завершення ремонтних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях та відсутність заборгованості за спожитий природний газ перед постачальником ТОВ «Волиньгаз Збут» та плату за розподіл (доставку) природного газу АТ «Волиньгазу».

АТ «Волиньгаз» просить вибачення за тимчасові незручності. Про це йдеться на сайті Любешівської ОТГ.

Telegram Channel