Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
 На Рівненщині за дивних обставин загинув 17-річний юнак. Покази свідків різняться (Відео)

Сергію було 17.

Фото– Рівне Вечірнє.

На Рівненщині за дивних обставин загинув 17-річний юнак. Покази свідків різняться (Відео)

У хлопця була смертельна травма голови

У Рівненській області, у Шпанові, в ніч на п’ятницю, 11 вересня,  загинув 17-річний юнак Сергій Білогуров. Спершу в селі думали, що він впав із велосипеда і вдарився головою. Та в поліції з'ясували, що це вбивство, і до нього, ймовірно, причетний на два роки молодший підліток. 

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Трагедія сталася біля зупинки. Там знайшли хлопця без ознак життя. Поруч біля нього лежав велосипед. Це було за кілька метрів від хати хлопця пізно ввечері. Його матір на місце покликали уже поліцейські. У 17-річного Сергія — смертельна травма голови.

«Не від падіння з велосипеда, а внаслідок того, що йому було завдано тілесне ушкодження іншим неповнолітнім», — повідомив керівник слідчого відділення Рівненського відділу поліції Вадим Артюхович.

Трагедія сталася біля зупинки. Там знайшли хлопця без ознак життя. Поруч біля нього лежав велосипед. Це було за кілька метрів від хати хлопця пізно ввечері. Його матір на місце покликали уже поліцейські. 

 

Поліція з'ясувала, тоді поруч на зупинці була компанія із 7 осіб. І один з них, 15-річний хлопець із сусіднього села, нібито штурхнув Сергія. Той впав і вдарився головою об асфальт. Причина — не сподобалося те, що юнак сказав, проїжджаючи повз. Але мати загиблого гадає, що штовханиною не обмежилося.

Усіх, хто був тоді на зупинці, знайшли. Покази, кажуть у поліції, різняться. Одні стверджують, що Сергій після падання вже не підводився, інші, що навпаки, вставав. 

Односельчанка покійного Сергія каже, що він був спокійним, неконфліктним хлопцем. Сім'я малозабезпечена, тому у 17 років вже працював і вчився в Рівному. 

Не потрапляв в поле зору соцслужб і його неповнолітній кривдник. Аби попередити такі безглузді смерті, поліція з чиновниками збирається проводити лекції у школах.

Нині злочин кваліфікують у поліції як вбивство з необережності. Відповідальність за такий злочин настає у 14 років. Винуватцю загрожує до 5 років ув'язнення. Підозру поліція оголосить лише після проведення усіх експертиз, які з'ясують, хто ж саме завдав смертельного удару. 

 

 

Джерело: ТСН.
Telegram Channel