Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Порошенко: сподіваємось, що Володимир Балух здолає тяжкі травми і очолить список партії в Київську облраду

«Місцеві вибори сьогодні – це щоб утримати єдину державу, утримати соборність, зберегти Україну. Бо проголосуєте не так – роздеруть її».

Фото ЄС.

Порошенко: сподіваємось, що Володимир Балух здолає тяжкі травми і очолить список партії в Київську облраду

У партії «Європейська Солідарність» сподіваються, що політв’язень Кремля Володимир Балух, який зараз бореться за своє життя після жорстокого нападу, зможе взяти участь у місцевих виборах на чолі партійного списку до Київської обласної ради. Про це лідер партії, п’ятий Президент Петро Порошенко заявив під час партійної конференції Киівщини

«Я повністю підтримую пропозицію Київської обласної організації, щоб обласний список очолив справжній український герой, людина, яка не побоялася в окупованому Криму підняти український прапор – Володимир Балух. На жаль, зараз ми не маємо можливості його висунути, Володя бореться за життя», – заявив Порошенко. Він звернувся до партійців з проханням зберегти можливість висунути Володимира Балуха та не закривати конференцію.

За словами лідера «Європейської Солідарності», він не виключає політичних мотивів нападу на Балуха та розцінює його побиття як «брутальне втручання злочинців, тітушок у виборчий процес в області».

«Я повністю підтримую пропозицію Київської обласної організації, щоб обласний список очолив справжній український герой, людина, яка не побоялася в окупованому Криму підняти український прапор – Володимир Балух.

Народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар заявила про готовність з огляду на ситуацію з Володимиром Балухом очолити список в обласну раду, а в разі підтримки більшості – скласти мандат депутата Верховної Ради і поборотися за посаду голови Київської обласної ради. 

«Саме через ситуацію з Володимиром Балухом, яка для мене особисто є дуже болючою, я дала згоду очолити список партії до Київської обласної ради. Для мене це серйозне рішення. І я вам обіцяю, що якщо ми отримає підтримку більшості, я складу мандат депутата Верховної Ради і буду готова поборотися за посаду голови обласної ради», – заявила Сюмар на конференції

Петро Порошенко представив першу п’ятірку списку. Другим номером став керівник Київської територіальної організації партії «Європейська Солідарність» Георгій Цагареішвілі. Третій – в.о. голови Київської обласної ради Тетяна Семенова, четвертий – депутат обласної ради Олег Іваненко, п’ятий – депутат обласної ради Руслан Кузьменко.

Місцеві вибори сьогодні – це щоб утримати єдину державу, утримати соборність, зберегти Україну. Бо проголосуєте не так – роздеруть її.

«Місцеві вибори сьогодні – це щоб утримати єдину державу, утримати соборність, зберегти Україну. Бо проголосуєте не так – роздеруть її. «Європейська Солідарність» – це цемент українського суверенітету. У нас в Київській області фантастична команда. Наше завдання – перемагати», – додав Петро Порошенко.

 

 За словами Вікторії Сюмар, саме робота в органах місцевої влади – це шанс і можливість робити реальні справи та змінювати країну крок за кроком. Сюмар відзначила, що нинішня партійна команда в області об’єднує багато професійних, досвідчених людей, які були на фронті, були волонтерами, які добре знають ціну української незалежності.

«Сьогодні ми висуваємо кандидатами на голови ОТГ чудових професійних людей, які готові бути головами, які провели велику роботу і які мають величезну підтримку громади. Ми маємо найбільшу кількість кандидатів на голів ОТГ і це наше досягнення і наша серйозна заявка на перемогу на виборах в серці України», – додала депутат.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel