Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Любешів приймає вітання з днем народження – сьогодні йому виповнилося 536 років

Успіху та процвітання!

Фото: youtube.com.

Любешів приймає вітання з днем народження – сьогодні йому виповнилося 536 років

З цією подією жителів селища, всієї громади привітам голова ОТГ Олег Кух

«У житті кожного з нас буває багато свят, як особистих, так і загальнодержавних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День народження рідного селища, міста чи села.

Реклама Google

18 вересня Любешову - 536! Це особливий день – День народження рідного селища. День, який об’єднує усіх тих, кому він дорогий, день, коли кожен з нас відчуває себе частинкою великої родини. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у цьому неповторному куточку з особливим колоритом, традиціями і славною історією.
У такий день ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції, розбудовував та боронив від ворога.

Усі досягнення, яким багатий Любешів, складаються з щоденної праці, знань і талантів його жителів. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій та інфраструктуру селища.

У такий день ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції, розбудовував та боронив від ворога.

Дякую кожному з вас, шановні жителі Любешівщини, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій селища, покращення добробуту його жителів.
Нехай нас завжди об’єднує любов і небайдужість до рідного краю, адже саме спільними зусиллями кожного дня, кожного року ми дбаємо за нашу маленьку Батьківщину заради майбутнього дітей та з поваги до наших батьків.

Від щирого серця вітаю всіх з Днем Любешова, його 536-ою річницею! Від усієї душі зичу нашому селищу динамічного розвитку і процвітання. Усім мешканцям нашого славетного краю бажаю міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла та щасливої долі.

Нехай наша громада завжди розвивається, а серед її жителів панують спільна злагода, взаємна повага та щира довіра»,– написав очільник громади на своїй сторінці у фейсбуці.

 

Telegram Channel