Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Скільки отримає з державного бюджету Ковель на організацію місцевих виборів

Ковель отримає 2 мільйони 543 тисячі гривень освітньої субвенції.

Фото fakty.com.ua.

Скільки отримає з державного бюджету Ковель на організацію місцевих виборів

Відбулось засідання комісії з питань планування, бюджету і фінансів Ковельської міської ради

Низку питань, які вносять на розгляд чергової сесії міської ради, вчора опрацювала постійна комісія з питань планування, бюджету і фінансів, інформує Ковельська міська рада.

Провів засідання комісії її голова Володимир Бойко. У роботі взяли участь депутати  Світлана Крат, Юрій Оксенюк, Олег Коцура, Вадим Клімук, Юрій Рудь, секретар міської ради Віра Федосюк, заступники міського голови Ігор Прокопів та Андрій Товстига, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету. 

З державного бюджету Ковель отримає кошти  на організацію місцевих виборів -  2 мільйони 202 тисячі гривень. 

Начальник фінансового управління Валентина Романчук повідомила, що з державного бюджету Ковель отримає кошти  на організацію місцевих виборів -  2 мільйони 202 тисячі гривень. 

Як відомо, з 1 вересня в Україні зросла  мінімальна заробітна плата. Це у свою чергу передбачає збільшення зарплат педагогам. Місту спрямовано на ці потреби  — 2 мільйони 543 тисячі гривень освітньої субвенції.

Реклама Google

У Ковелі в рамках програми пільгового довгострокового кредитування молодих сімей було здано дві черги будинку по вул. Володимира Кияна, 70Б. Частині родин надали кредити з місцевого бюджету.

Отож кошти, які вони повертають у казну міста, мають цільове призначення. Їх знову ж таки  можна використати на кредити для молодіжного будівництва. 400 тисяч гривень буде надано ще одній сімї, яка також матиме й співфінансування з державного бюджету.

Проєкти рішень рекомендовані до затвердження на сесії міської ради, яка відбудеться 24 вересня

Telegram Channel