Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Бійцям ДСНС довелося рятувати жінку, яка впала у колодязь і зламала ногу (Фото)

Немає слів...

Фото ДСНС України.

Бійцям ДСНС довелося рятувати жінку, яка впала у колодязь і зламала ногу (Фото)

Необачно стала на трухляві дошки...

Напередодні, 17 вересня, о 14:52 до Служби порятунку «101» надійшла інформація від лікарів про необхідність надання допомоги. У смт Велика Писарівка на вул. 40 років перемоги на занедбаному приватному подвір’ї в каналізаційний колодязь впала жителька селища. За попередніми даними, під жінкою провалилися старі дошки покриття колодязя на які вона випадково стала.

На місце виклику прибуло відділення 13-ї державної пожежно-рятувальної частини. Як було встановлено, глибина колодязя складала близько 1,8 м, окрім потерпілої в ньому могла поміститися лише одна людина.

На ношах постраждалу перенесли до карети «швидкої», що доправила її до лікарні.

Медпрацівники надали необхідну допомогу та знеболення жінці, яка зламала ногу, тому довелось зачекати поки ліки подіють. Після цього рятувальники обережно підняли постраждалу на поверхню, попередньо вдягнувши на неї пожежну каску, щоб старе цегляне облицювання колодязя випадково не травмувало жінку. На ношах постраждалу перенесли до карети «швидкої», що доправила її до лікарні.

Всього до операції від Державної служби України з надзвичайних ситуацій було залучено 5 чоловік особового складу на 1 одиниці техніки.

Telegram Channel