Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Арсен Аваков заявив про затримання підозрюваного у звірячому побитті Володимира Балуха

Немає слів...

Фото УНІАН.

Арсен Аваков заявив про затримання підозрюваного у звірячому побитті Володимира Балуха

Подробиці будуть відомі пізніше

Поліція затримала підозрюваного в нападі на політв'язня Володимира Балуха.

Про це заявив голова МВС Арсен Аваков на своїй сторінці в Twitter, інформує УНІАН.

За його словами, подробиці справи найближчим часом опублікують в заяві поліції та прокуратури.

«Поліція Києва затримала підозрюваного у нападі на Володимира Балуха в ніч на 8 вересня. Подробиці в найближчу годину в заяві поліції та прокуратури», - йдеться в повідомленні.

Колишнього політв'язня Кремля Володимира Балуха побили у Києві вночі 8 вересня. Вранці його знайшли в столичному Гідропарку зі зламаною рукою та ключицею.

В Балуха діагностували важку черепно-мозкову травму, йому прооперували голову. 11 вересня ЗМІ повідомили, що Балуха ввели у медикаментозну кому. Стан пацієнта – стабільно тяжкий.

У поліції заявили, що розслідування ведуть найдосвідченіші та висококваліфіковані слідчі.

Правоохоронці кваліфікували подію як розбій (ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України). У поліції заявили, що розслідування ведуть найдосвідченіші та висококваліфіковані слідчі.

Поліцейські встановили, що Балух напередодні в компанії з 10-15 осіб відпочивав в одному із закладів на території Гідропарку. Останній раз його бачили близько півночі. Пізніше поліція знайшла сумку з його речами.

Балуха звільнили з російського ув'язнення 7 вересня 2019 року в рамках обміну утримуваними особами з Росією разом з іншими незаконно ув’язненими українцями.

Telegram Channel