Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Монастир на Волині тепер має... новенький трактор (Фото. Відео)

Ченці освоюють новий напрямок робіт.

Фото: з фейсбук-сторінки Костянтина МАРЧЕНКА.

Монастир на Волині тепер має... новенький трактор (Фото. Відео)

Ченці Жидичинського монастиря постійно облагороджують територію, облаштовують парк, організовують толоки, тож транспортний засіб неабияк пригодиться

Аби братії ефективніше працювалось допомогою Божою і небайдужих до монастиря людей маємо нову с/г техніку. Про це у фейсбуці  поінформував настоятель монастиря Костянтин Марченко. 

«Щороку 19 вересня православні християни згадують дивовижний порятунок архангелом Михаїлом храму від нападу ідолопоклонників. В церковному календарі свято так і зветься «Згадування чуда архистратига Михаїла в Хонах».

Благочинний монастиря ієромонах Сильвестр Громик і о. Феодосій прийняли на баланс Економії новенький трактор. Слава Богу за все.

А в нас своє чудо Господньої опіки над нами недостойними. Те чого ми навіть не могли помислити і про що лиш мріяли! Аби братії ефективніше працювалось допомогою Божою і небайдужих до монастиря людей маємо нову с/г техніку.

Відео

Благочинний монастиря ієромонах Сильвестр Громик і о. Феодосій прийняли на баланс Економії новенький трактор. Слава Богу за все», - написав Костянтин Марченко. 

 
Telegram Channel