Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку перерозподіляли кошти на культуру

Фото likkasa.com.ua.

У Луцьку перерозподіляли кошти на культуру

Перерозподілили кошти в кількох обласних програмах

На засіданні бюджетна комісія погодила проєкт розпорядження голови ОДА «Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2020 рік». Про це інформує Волинська обласна рада.

Проєкт підготовлений відповідно до звернень управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації та управління у справах молоді та спорту ОДА. Йдеться про  потребу в  перерозподілі бюджетних призначень, затверджених цим головним розпорядникам коштів обласного бюджету на 2020 рік.

Кошти пропонують спрямувати на виготовлення «Плану організації території державного історико-культурного заповідника у місті Луцьк». 

Зокрема, у зв’язку з обмеженням проведення заходів Регіональної програми розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини в області на 2016-
2020 роки під час карантину зекономили 210 тисяч гривень. Ці кошти пропонують спрямувати на виготовлення «Плану організації території державного історико-культурного заповідника у місті Луцьк».

Крім того, у зв’язку з необхідністю придбання апарату для опалення і гарячого постачання для обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву «Олімп», перерозподілили бюджетні призначення на утримання цього закладу за бюджетною програмою «Фінансова підтримка дитячо-юнацьких спортивних шкіл фізкультурно-спортивних товариств». Видатки бюджету розвитку спеціального фонду збільшили на 20 тисяч за рахунок зменшення видатків споживання загального фонду.

Реклама Google

Аби придбати матеріали для проведення поточного ремонту дитячо- юнацької спортивної школи «Колос» (заміна електротехнічного устаткування,
обладнання та супутніх матеріалів електросистеми), збільшили видатки споживання загального фонду за бюджетною програмою «Утримання та навчально-тренувальна робота комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл» на 26,8 тисячі гривень за рахунок зменшення витрат на поточне утримання обласної школи вищої спортивної майстерності.

Telegram Channel