Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Рівнянин через соцмережі дізнався, що його обікрали

Потерпілий впівзнав речі зі свого наплічника.

Фото Нацполіції.

Рівнянин через соцмережі дізнався, що його обікрали

Допис із фото вкрадених речей розмістила в одній з соцмереж поліція

У Рівному розкрити злочин допоміг допис у соцмережі. Йдеться про крадіжку. Чоловік упізнав свої речі, які працівники карного розшуку виявили у раніше судимого рівнянина і він не зміг пояснити, де їх узяв. Про випадок розповіли у поліції.

Переглядаючи дописи у соцмережі, чоловік упізнав свої речі, які працівники карного розшуку виявили у раніше судимого рівнянина.

Вночі 16 вересня поліція зупинила на Відінській чоловіка, у повідомленні йдеться, що це було оперативно-профілактичне відпрацювання найбільш криміногенних районів міста. Із собою раніше судимий 34-річний рівнянин мав сумку.

«Пояснити походження наплічника із продуктами та іншими речами він не зміг. Відтак, найімовірніше, рюкзак із вмістом був викрадений. Тож відповідне повідомлення про пошук потерпілої особи було оприлюднено серед громадськості через засоби масової інформації», – каже спеціалістка пресслужби поліції Світлана Карачун.

Через кілька годин знайшовся власник речей. До поліції повідомив 42-річний рівнянин, що наплічник з речами вкрали із його підсобного приміщення на вулиці Вячеслава Чорновола.

 

 За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення, слідчі відкрили кримінальне провадження. Наразі тривають слідчі дії, 34-річному рівнянину готують підозру. За скоєне йому загрожує черговий строк – до шести років позбавлення волі.

Telegram Channel