Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Озброєні рейдери намагалися зібрати чужий урожай кукурудзи (Фото)

у правопорушників вилучили комбайни та вантажні авто, крім того зброю.

Фото Нацполіції.

Озброєні рейдери намагалися зібрати чужий урожай кукурудзи (Фото)

Про інцидент на Черкащині, у якому було задіяно 20 нападників, повідомила тамтешня поліція

У Черкаській області викрито спробу рейдерського захоплення чужого врожаю. Про це 20 вересня поінформувала поліція регіону

«19 вересня пізно ввечері до Городищенського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Калинівка близько 20 осіб захопили поле та за допомогою комбайнів збирають урожай кукурудзи. Усім, хто намагався перешкодити, зловмисники погрожували зброєю та навіть зробили кілька пострілів», – ідеться в повідомленні.

В селі Калинівка близько 20 осіб захопили поле та за допомогою комбайнів збирають урожай кукурудзи. 

 

 Правоохоронці зазначили, що було пошкоджено автомобіль, власник якого в момент стрілянини перебував у салоні. Серед людей постраждалих немає. На місце події викликали спецпризначенців.

 

 «Злагоджені дії поліцейських стали на заваді спробі збору чужого врожаю. На місці події у правопорушників вилучили важку сільськогосподарську техніку, а саме: комбайни та вантажні авто, крім того, виявили та вилучили п'ять одиниць зброї та набої», – розповіли в поліції. Кримінальне провадження відкрито за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Крім того, дії правопорушників кваліфіковано як вчинений організованою групою замах на крадіжку в особливо великих розмірах.

 

 

Telegram Channel