Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку патрульні зупинили п’яного водія, який за дві п’ятисотки хотів відкупитися

36-річний водій пропонував патрульним хабаря.

Фото патрульної поліції Волині.

У Луцьку патрульні зупинили п’яного водія, який за дві п’ятисотки хотів відкупитися

Гроші поклав в салон авто патрульних. На попередження про кримінальну відповідальність не реагував

19 вересня, патрулюючи на вулиці Теремнівській, за порушення ПДР патрульні зупинили автомобіль Renault Scenic. За кермом був нетверезий водій, який нагався відкупитися.

Про це інформують в патрульній поліції Волині.

Під час спілкування із 36-річним водієм, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння.  У присутності двох свідків, чоловік пройшов огляд на стан сп’яніння. Результат – позитивний.

Чоловік поклав дві купюри по 500 гривень у підлокітник службового автомобіля. 

Однак, аби уникнути відповідальності, кермувальник пропонував патрульним неправомірну вигоду у виді грошових коштів. Відеореєстратор зафіксував, як чоловік поклав дві купюри по 500 гривень у підлокітник службового автомобіля. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак чоловік продовжував пропонувати неправомірну вигоду поліцейським.

Поліцейські зафіксували правопорушення та доставили водія до Луцького районного відділення поліції для складання матеріалів відповідно до вчинених правопорушень.

Реклама Google

Нагадуємо, що за ч.1 ст.369 (Пропозиція поліцейському неправомірної вигоди) КК України передбачена максимальна відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 4 років.

 

Джерело: Патрульна поліція Волині.
Telegram Channel