Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
В автобусі серед білого дня на чоловіка напали троє з молотком: з'явилося відео (18+)

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

В автобусі серед білого дня на чоловіка напали троє з молотком: з'явилося відео (18+)

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою

У соціальній мережі розповсюдили відео, яке зафіксувало інцидент з бійкою у запорізькому автобусі №98, інформує 1news.zp.ua.

Зловмисниками виявилися раніше неодноразово судимі за корисливі злочини та злочини проти життя та здоров’я особи місцеві мешканці 1986, 1991 та 1994 років народження. 

У Запоріжжі працівники поліції оперативно затримали трьох чоловіків, які спричинили тяжкі тілесні ушкодження запоріжцю. Між чотирма чоловіками напідпитку, як стверджують свідки, стався конфлікт, який переріс у бійку.

Поліцейські оперативно встановили зловмисників. Ними виявилися раніше неодноразово судимі за корисливі злочини та злочини проти життя та здоров’я особи місцеві мешканці 1986, 1991 та 1994 років народження. Їх затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про додаткову кваліфікацію дій 29-річного затриманого (раніше судимого за нанесення тяжких тілесних  ушкоджень) за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

Нагадаємо, 25-річний волинянин ледь не до смерті побив односельця.

Telegram Channel