Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Я без сексу не можу»: 90-річний Григорій Чапкіс вчетверте одружився

Григорій Чапкіс.

Фото Сегодня.

«Я без сексу не можу»: 90-річний Григорій Чапкіс вчетверте одружився

Молода обраниця молодша за нього на 52 роки

Однак імені дружини Григорій Михайлович не розсекретив. «2020 рік зіграв головну роль в історії мого життя. По-перше, я відсвяткував 90-річчя і моє життя відновилося, я одружився цього року. І придбав квартиру. Я намагаюся бути гідним тієї жінки, яка присвятила мені свої роки на заході мого життя», - розповів хореограф та суддя «Танців із зірками».

Наступного дня о 9 ранку дзвінок: «А ви випили таблетку?». Зараз це моя дружина.

Зауважимо, пан Чапкіс був тричі одружений. Разом зі своїми двома дітьми та онуками Чапкіс заснував світовий танцювальний бренд – «Чапкіс-Денс». Старша донька Лілія керує балетною школою в Італії, а син Грегор – у Сан-Франциско. Онучка Анна стала італійською кінозіркою та моделлю, а молодша, Вікторія, має свою школу танців.

Нагадаємо, що вперше Григорій Чапкіс розповів про знайомство з четвертою коханою у листопаді минулого року. За словами Григорія Миколайовича, доля звела двох закоханих у ювелірному магазині. Туди Чапкіс зайшов, аби придбати собі прикрасу. Аж раптом на хореографа напав кашель. «Я шість років був самотній і мені було дуже важко. Я зайшов випадково до магазину та закашлявся. Директор цього магазину говорить: «Ви що, кашляєте, так? Ось вам таблеточка, вона допоможе». Все. Побув там, придбав собі каблучку білу і пішов. Наступного дня о 9 ранку дзвінок: «А ви випили таблетку?». Зараз це моя дружина», - зізнався Григорій Миколайович.

Разом з тим Григорій Миколайович запевняє, що його кохана, яка могла б бути йому онукою, з артистом зовсім не через його фінансові можливості. Чапкіс наголосив, що його дружина заробляє навіть більше за нього. «Вона багатша за мене, заспокойте всіх. Я можу прожити без хліба, а без сексу я не можу. За іншими подробицями треба до неї. А оскільки всі журналісти зараз хочуть до неї, вона тікає від них», - пояснив танцюрист.

Telegram Channel