Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
За кошти держбюджету на Камінь-Каширщині продовжують ремонт шляхів

Якісні дороги - пріоритет.

Фото: Камінь-Каширська РДА.

За кошти держбюджету на Камінь-Каширщині продовжують ремонт шляхів

Якісні дороги – це комфортне життя

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 1 липня 2020 року «Про виділення коштів для здійснення будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення» на об’єкти поточного середнього ремонту доріг передбачений значний обсяг фінансування. Зокрема, мова йде про автошлях Камінь-Каширський – Нуйно– Седлище – Камінь-Каширський – Ковель – Колодяжне – Локачі, на який спрямовується близько 49 мільйонів гривень, та ділянки дороги Камінь-Каширський – Видерта, Любомль – Дубечне – Здомишель – Ратне – Камінь-Каширський – Любешів – 44 мільйони.

З-поміж найбільших дорожніх об’єктів у районі – капітальний ремонт автомобільної дороги місцевого значення Камінь-Каширський – Полиці – Оленине – Рудка-Червинська. Обсяг фінансування – 36,3 мільйона гривень.  

Окрім того, з-поміж найбільших дорожніх об’єктів у районі – капітальний ремонт автомобільної дороги місцевого значення Камінь-Каширський – Полиці – Оленине – Рудка-Червинська. Обсяг фінансування – 36,3 мільйона гривень.  

Питання ремонту шляхів надалі залишається пріоритетним. Для його розв’язання використовуються всі можливості як фінансові, так і ресурсні. Адже якісні дороги – це, в першу чергу, комфортне життя та широкий простір для розвитку населених пунктів. Про це інформує сайт Камінь-Каширської райдерждміністрації.

 

Telegram Channel