Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Подряпані авто у Рівному. Власники почали впізнавати чоловіка, якого зняв реєстратор (Відео)

Відео з реєстратора рівнянка опублікувала у Facebook.

Фото suspilne.media.

Подряпані авто у Рівному. Власники почали впізнавати чоловіка, якого зняв реєстратор (Відео)

Дільничні офіцери поліції встановлюють особу, яка може бути причетна до скоєння правопорушення

У Рівному відеореєстратор зафіксував, як чоловік пошкоджує легкові автомобілі. Після цього автовласники з навколишніх будинків почали повідомляти про такі ж подряпини на своєму транспорті. Усі деталі зараз з'ясовують поліцейські, інформує Суспільне. Рівне.

Чоловіка, який псує чужі автомобілі на вулиці Шухевича, зафіксували на відео. Дві паралельні подряпини на лівому боці свого «Peugeot» Юлія з чоловіком помітили уранці 14 вересня. Напередодні авто припаркували біля огорожі дитсадочку на ніч.

«Чоловік побачив, я пальцем взяла – свіжі подряпини. В шоці поїхала на роботу, а він вернувся і його хлопець чекав. У нього – геть те саме. Знайшли відрізок відео на реєстраторі, хто це робить», – розповідає Юлія.

На відео чути скрегіт по металу, а згодом і чоловіка з двома собаками, який проходить повз авто Юлії і проводить чимось по кузову.

Відео з реєстратора рівнянка опублікувала у Facebook. На ньому чути скрегіт по металу, а згодом і чоловіка з двома собаками, який проходить повз авто Юлії і проводить чимось по кузову.

Відео

Після публікації відео до неї почали звертатися інші мешканці району, у яких такі ж подряпини на авто, – розповідає Юлія. 

«Дуже багато людей почало дзвонити і розказувати, що у них те саме. І кажуть, що повезло вам і нам всім, що вдалося зняти, хто це робить. У всіх машин – одні ті ж подряпини – двома ключами, хто показує фотографії», – каже жінка. Рівнянка Алла Шиманська восени мала конфлікт з чоловіком, який фігурує на відео. Відтоді, стверджує, на авто почали з'являтись подряпини.

Реакція правоохоронців

14 вересня до дитсадочка у дворі будинків на вулиці Шухевича виїжджали патрульні поліцейські. Близько 2-ї дня один з автовласників повідомив їм про пошкодження двох автівок, зазначила інспекторка патрульної поліції області Наталія Воєвода.

«Повідомили про пошкодження двох автомобілів ВАЗ та «Dacia». Є запис на відеореєстраторі: чоловік приблизно 50 років, повної тілобудови, який прогулювався з двома собаками – лабрадором коричневого кольору і таксою чорного кольору. По даній події патрульні відібрали заяву пояснення і передали у міськвідділ», – повідомила Наталія Воєвода.

Дії чоловіка підпадають під санкцію статті 173 Кодексу України про адміністративні порушення, уточнила пресофіцерка Нацполіції області Марія Юстицька. За дрібне хуліганство він може сплатити штраф від 51 до 119 гривень

«Дільничні офіцери поліції встановлюють особу, яка може бути причетна до скоєння правопорушення з метою притягнення її до адмінвідповідальності», – сказала Марія Юстицька.

Telegram Channel