Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Стала відома особа обвинуваченого, який втік із зали суду у Луцьку

Втікача зловили неподалік суду.

Фото Волинські новини.

Стала відома особа обвинуваченого, який втік із зали суду у Луцьку

Хлопець, який сьогодні, 23 вересня, втік із зали Луцького міськрайонного суду, – син директорки Центру надання адміністративних послуг міста Луцька Лариси Карп’як Денис Карп’як

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost стало відомо з власних достовірних джерел.
Нагадаємо, після 11 години обвинувачений вирвався із зали суду та став тікати. Його кинулися доганяти конвоїри, які відкрили попереджувальний вогонь. Проте це не зупинило втікача. Хлопця таки спіймали поблизу суду. Наразі він перебуває у слідчому ізоляторі.

Сьогодні, 23 серпня, під головуванням судді Ігоря Ясельського відбулося засідання щодо розбою, у скоєнні якого підозрюють Дениса Карп’яка та Максима Прохоровського.

Зауважимо, що сьогодні, 23 серпня, під головуванням судді Ігоря Ясельського відбулося засідання щодо розбою, у скоєнні якого підозрюють Дениса Карп’яка та Максима Прохоровського. Відомо, що під час засідання суд за клопотанням прокурора розглядав клопотання про зміну запобіжного заходу Денису Карп’яку із домашнього арешту на тримання під вартою.
Зрештою, після того, як суддя оголосив, що задовольняє клопотання, виникла пауза через очікування конвоїрів, які мали забрати обвинуваченого в слідчий ізолятор. У той момент Карп’як і вирішив тікати.

 

 Зауважимо, що прокурор клопотав про зміну запобіжного заходу на тримання під вартою через те, що під час того, як Карп’як мав би перебувати під домашнім арештом, він продовжував скоювати правопорушення. Зокрема, як стало відомо загалу, 22 серпня на озері Пісочне, що в селі Мельники Шацького району, молодики у неадекватному стангі нападали на відпочивальників із кулаками та погрожували пістолетом. Серед них був і Денис Карп’як, що підтверджують фото докази та джерела Інформаційного агентства ВолиньPost у правоохоронних органа.

 

 

Джерело: Волиньпост.
Telegram Channel