Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У дворі будинку в Луцьку відкрили мультифункціональний спортмайданчик (Фото)

Спорт - це здоров’я.

Фото: Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

У дворі будинку в Луцьку відкрили мультифункціональний спортмайданчик (Фото)

23 вересня 2020 року на прибудинковій території вул. Гордіюк, 43, 45, 47, відбулося урочисте відкриття мультифункціонального спортивного майданчика з поліуретановим покриттям

На спортивному заході було дуже багато дітлахів та молоді, яких приїхали привітати із спортивним святом представники влади: заступник міського голови Костянтин Петрочук, директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий, депутат Луцької міської ради Андрій Козюра.

Реклама Google

Гості, зокрема, зазначали, що відкриття спортивного майданчика є радісною подією для мікрорайону. Проте для юних спортсменів облаштована не лише територія для занять спортом, а й поряд буде встановлено спортивне обладнання для занять загальною фізичною підготовкою.

 

 Костянтин Петрочук відмітив, що кожної суботи о 10.00 год. на цьому спортивному майданчику буде проходити «Ранкова гімнастика для всіх», яку будуть проводити провідні професіонали КЗ «ЛМЦФЗН» «Спорт для всіх».

Вже традиційно, представники влади подарували спортивний інвентар (футбольний, волейбольний, баскетбольний м`ячі та волейбольну сітку) для мешканців.

 

 Потому, Оксана Ящук заступник директора КЗ «ЛМЦФЗН» «Спорт для всіх» провела для дітей веселу руханку.

Продовженням були «Веселі старти» (естафети).

Проте для юних спортсменів облаштована не лише територія для занять спортом, а й поряд буде встановлено спортивне обладнання для занять загальною фізичною підготовкою.

На закінчення заходу тренер КДЮСШ - Ігор Кравчук із волейболістами навчали всіх бажаючих навикам гри у волейбол.

 

 Висловлюємо вдячність голові Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Лонюк Людмилі Віталіївні за надані подарунки для учасників спортивного свята.

Завдяки спільним зусиллям влади й громади, діти, молодь та дорослі у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом на оновленому майданчику, тим самим зміцнюючи своє здоров’я.

Джерело: Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради
Telegram Channel