Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Луцьку вартість тепла будуть розбивати на весь рік

Комуналка.

Фото з відкритих джерел.

У Луцьку вартість тепла будуть розбивати на весь рік

Лучани боргують Луцьктеплу 90 мільйонів гривень

Вартість спожитого тепла та гарячої води у Луцьку вирішили нараховувати по-новому. Така необхідність виникла, щоб зменшити заборгованість населення перед ДКП «Луцьктепло».

Про це повідомив на засіданні виконкому міськради директор департаменту економічної політики Борис Смаль, повідомляє Суспільне.

Нагадаємо, у Луцьку затвердили нові тарифи на теплову енергію та послуги з постачання гарячої води.

Борги населення перед ДКП «Луцьктепло» становлять 90 млн гривень.

Борги населення перед ДКП «Луцьктепло» становлять 90 млн гривень. Відтак підприємство боргує «Волиньгаз» та «Волиньобленерго». У період міжсезоння, коли підприємство не надає послуги населенню та юридичним особам з теплопостачання, обігових коштів «Луцьктепло» немає. Відтак не може проводити ремонті роботи, боргує заробітну плату працівникам, - розповів директор Іван Скорупський.

Директор департаменту економічної політики Борис Смаль повідомив, що ДКП «Луцьктепло» буде надавати послуги за двоставковим тарифом на тепло та постачання гарячої води.

Так, нові тарифи міститимуть постійну і змінну частини. Зокрема, за виробництво однієї гігакалорії лучани платитимуть впродовж року, змінна частина – вартість спожитої гігакалорії.

Джерело: Суспільне. Волинь.
Telegram Channel