Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Любешівська громада співпрацюватиме з Фондом енергоефективності

Влада селищної ради й керівництво держустанови підписали Меморандум про співпрацю.

Фото з сайту Любешівської ОТГ.

Любешівська громада співпрацюватиме з Фондом енергоефективності

Документ про взаємини підписав селищний голова

Селищний голова Олег Кух взяв участь у другому Всеукраїнському форумі Фонду енергоефективності, який цьогоріч проходив  онлайн. Одночасно участь у  Форумі  взяв  голова місцевої ОСББ «Любаш 2» – Анатолій Карпік. Про це інформує сайт Любешівської ОТГ.

Спікерами зазначеного заходу були представники державної влади, Міністерства розвитку громад та територій України, ВРУ, міжнародні експерти та партнери Фонду.

Подальша співпраця з Фондом дозволить залучати кредитні ресурси для модернізації та впровадження енергоефективних заходів в житловому фонді багатоквартирних будинків громади при умові створення ОСББ.

В ході проведення учасники  дискутували щодо перспектив розвитку реформи енергоефективності та обмінювалися досвідом реалізації енергоефективних практик, що впливають на ощадність та екологічність експлуатації багатоквартирних житлових будинків.  

По закінченню Форуму очільник громади Олег Кух підписав Меморандум про співпрацю між державною установою «Фонд енергоефективності» та Любешівською селищною радою. Подальша співпраця з Фондом дозволить залучати кредитні ресурси для модернізації та впровадження енергоефективних заходів в житловому фонді багатоквартирних будинків громади при умові створення ОСББ.

Telegram Channel