Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині чоловік штрикнув ножем 45-річного співмешканця

Потерпілий в лікарні.

Фото з відкритих джерел.

На Рівненщині чоловік штрикнув ножем 45-річного співмешканця

Інцидент стався у селі Здовбиця, що на Здолбунівщині

Умисне тяжке тілесне ушкодження 45-річному жителю Здовбиці завдав 60-річний чоловік, який допомагав потерпілому по господарству та проживав разом із ним кілька останніх місяців.

Про це повідомили в прессслужбі поліції області.

Поліцейські на місці події встановили, що 21 вересня на подвір’ї господарства 45-річного жителя Здовбиці із ножем на нього накинувся 60-річний чоловік, завдавши потерпілому проникаюче тілесне ушкодження черевної порожнини.  

Потерпілий – в лікарні, а той, хто його поранив – під домашнім арештом

 

Слідчі за цим фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру.

Вчора, 23 вересня, Здолбунівський районний суд задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту, який 60-річний чоловік проводитиме за місцем проживання свого товариша.

Потерпілий 45-річний житель Здовбиці госпіталізований.  

Зловмисник свої дії пояснює самообороною. Однак, чи передував інциденту конфлікт та що стало причиною злочину, встановлюють слідчі Здолбунівського відділення під час досудового розслідування.  

Джерело: Поліція Рівненської області.
Telegram Channel