Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Учнів не харчують, бо розірвали договір з надавачем послуг, який не зміг почати роботу через карантин у школі

Поки проведуть тендер - почнеться новий карантин?

Фото: kievvlast.com.ua.

Учнів не харчують, бо розірвали договір з надавачем послуг, який не зміг почати роботу через карантин у школі

На Маневиччині склалася дивна ситуація із харчуванням дітей у навчальних закладах

23 грудня 2019 року управлінням соціального захисту населення Маневицької РДА було оголошено закупівлю послуг з харчування дітей на 2020 рік. Згідно проведеного аукціону, що відбувся 6 квітня 2020 року, переможцем закупівлі визначено ТОВ «РАМЕДАС УКРАЇНА», який надав найбільш низьку цінову пропозицію в розмірі 15 389 059,74 грн., з яким 17 квітня 2020 року було укладено договір про наданя послуг з харчування дітей у 2020 році.

Реклама Google

Однак з моменту підписання договору і до 07 вересня 2020 року ТОВ «РАМЕДАС УКРАЇНА» не розпочав надавати послуги з харчуваня, у зв’язку з чим 07 вересня 2020 року договір було розірвано.

Система «Прозоро» поставила дату аукціону по закупівлі на 17 листопада 2020 року.

ТОВ «РАМЕДАС УКРАЇНА» не приступив до виконання умов договору з дня його підписання та звернувся до управління про його розірвання у зв’язку з тим, що на території району діяли карантинні обмеження, якими було заборонено відвідування навчальних закладів освіти дітьми. Вказані карантинні обмеженні визнані Рівненською торгово-промисловою палатою як обставини непереборної сили (форс-мажорні обставини).

10 вересня 2020 року управління оголосило нову закупівлю послуг з харчування дітейпотерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи, у навчальних закладах, розташованих на територіях радіоактивного забруднення Маневицького району. Подача пропозицій учасниками буде здіснюватись до 12 жовтня 2020 року. Система «Прозоро» поставила дату аукціону по закупівлі на 17 листопада 2020 року (враховуючи 20 робочих днів, протягом яких замовник має можливість розглядати тендерні пропозиції учасників та допускати їх до аукціону).

Джерело: Усзн Маневицької Райдержадміністрації
Telegram Channel