Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Рівному в мікроавтобус кинули гранату. Стався вибух

В авто стався вибух.

Фото – Рівне Вечірнє.

У Рівному в мікроавтобус кинули гранату. Стався вибух

В автомобілі стався вибух

У Рівному, на світанку, 25 вересня, в дворі одного з будинків пролунав вибух. Невідомі кинули гранату всередину припаркованого тут мікроавтобуса.

Як повідомили в пресслужбі поліції Рівного, вибух у салоні транспортного засобу «Volkswagen T5» у дворі багатоповерхівок на вулиці Грушевського в обласному центрі стався о 06:40 годині. Жертв та постраждалих немає.

На місці події працювали фахівці вибухотехнічної служби, патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що зловмисники, розбивши скло з боку водія, кинули попередньо гранату РГД-5.

 Невідомі кинули гранату всередину припар кованого тут мікроавтобуса.

Вилучені її уламки та важіль відправлені для проведення експертизи. Внаслідок вибуху пошкоджено салон авто, дверцята, лобове та бокове скло. Крім того, незначні механічні пошкодження отримав і припаркований поруч мікроавтобус.

 

 

Транспортний засіб належить 36-річній рівнянці, а користується ним 22-річний житель обласного центру, який залишив авто у дворі будинку за місцем проживання знайомої близько першої години ночі.

 

Слідчі Рівненського відділу поліції внесли відомості до ЄРДР за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України та проводять невідкладні слідчі дії щодо встановлення особи, причетної до злочину.

Джерело: Рівне Вечірнє.
Telegram Channel