Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
На Волині розгортають додаткові ліжкомісця для хворих на коронавірус

Не вистачає місць для шпиталізованих.

Фото Суспільного.

На Волині розгортають додаткові ліжкомісця для хворих на коронавірус

У лікарнях першої хвилі шпиталізовано 497 осіб

На Волині ухвалили рішення про розгортання 50 додаткових ліжкомісць у лікарнях першої хвилі для хворих на COVID-19.

Про це під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції повідомив заступник начальника управління охорони здоров’я Валерій Руцький, інформує Суспільне.

Станом на 25 вересня у лікарнях першої хвилі на Волині госпіталізовано 497 осіб, у 283 з них підтверджений діагноз COVID-19. Найбільше недужих нині в обласній інфекційній лікарні. Там зайнято 81,9% ліжкомісць.

Найбільше недужих нині в обласній інфекційній лікарні. 

В області показник завантаженості ліжкомісць у лікарнях першої хвилі коливається у межах 47-51,9 %, - розповіла заступниця директора Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України Надія Костирка.

У зв'язку з такими показниками завантаженості ліжок у медичних закладах обласна комісія ТЕБ та НС вирішила розгорнути в області додатково 50 ліжок. Такі ліжка розгорнуть у Камінь-Каширський, Маневицькій, Ратнівській та Рожищенській лікарнях.

Нагадаємо, 8 вересня обласна комісія ТЕБ та НС прийняла рішення у лікарнях першої хвилі додатково розгорнуть 40 ліжкомісць для пацієнтів з коронавірусною хворобою.

Нагадаємо, цієї доби в області вияви 127 недужих за добу. Три людини померли. В Україні за останню добу виявили 3565 випадків підтвердження діагнозу COVID-19.

Джерело: Суспільне. Волинь.
Telegram Channel