Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Скільки коштує капітальний ремонт двох проспектів у Луцьку (Відео)

Ремонт триватиме щонайменше до Нового року.

Фото Суспільне.Волинь.

Скільки коштує капітальний ремонт двох проспектів у Луцьку (Відео)

У Луцьку капітально ремонтують ділянку шляху на проспектах Перемоги та Соборності до перехрестя вулиці Чорновола. Орієнтовна вартість робіт майже 20 мільйонів гривень, - розповів Суспільному директор Департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк

Микола Осіюк каже, що цю дорогу не ремонтували 20 років. Ця ділянка є аварійною. Тут 5-7 разів на рік роблять ямковий ремонт, повідомляє Суспільне.Волинь.

Тут 5-7 разів на рік роблять ямковий ремонт.

На проспекті Соборності ремонтують дорожнє покриття від мосту до повороту на вулицю Чорновола. Майстер об’єкту Володимир Кватирко розповідає, що тут міняють усе - бордюр, бруківку. Пізніше будуть дорогу різати фрезою, два шари асфальту кластимуть: один - вирівнювання і верхній шар.

 

 Зі слів Володимира Кватирка, щоб люди не перебігали через дорогу від торгового центру до Завокзального ринку, продовжують частину роздільної смуги. Одна смуга дороги зараз перекрита. Водій Ігор каже, що ремонт завдає йому незручностей: «Суцільні пробки, в нормальних країнах ремонт робиться вночі, а в нас в активний період часу».

 

Джерело: Суспільне.Волинь
Telegram Channel