Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Харківщині розбився літак, підтверджено 22 загиблих (Відео, фото). Доповнюється

Літак впав неподалік автодороги.

Фото Національна поліція.

На Харківщині розбився літак, підтверджено 22 загиблих (Відео, фото). Доповнюється

За Чугуєвом Харківської області впав літак та одразу загорівся

Джерело: глава Харківської ОДА Олексій Кучер у telegram, пресслужба Командування повітряних сил ЗСУ

Пряма мова Кучера: «Під Чугуєвом упав літак. Є загиблі. Терміново виїхав на місце подій.

 

 Є ті, хто вижив. Усім постраждалим буде надано всебічну допомогу».

Є ті, хто вижив. Усім постраждалим буде надано всебічну допомогу.

Деталі: Увечері на Харківщині сталась авіаційна катастрофа літака Ан-26 (б/н 76) Повітряних Сил ЗС.

Літак розбився при заході на посадку. Окрім екіпажу, на борту літака перебували курсанти Харківського університету Повітряних Сил ЗС України.

Є загиблі та травмовані. Інформація уточнюється.

ІНФОРМАЦІЯ ВІД ДСНС

25 вересня до ДСНС надійшла інформація, що поблизу м. Чугуїв на відстані близько 2 км до військового аеропорту сталося падіння літака АН-26 ЗС України, з подальшим загоранням, О 21:55 пожежу літака ліквідовано.

За інформацією диспетчера аеродрому на борту перебувало 28 осіб. Знайдено тіла 22 загиблих, 2 особи постраждало та пошуки чотирьох осіб тривають.

Від ДСНС залучено 15 чол. о/с та 4 од. техніки.

Тим часом УМВС повідомляє, що на борту літака перебувало 23 особи (5 членів екіпажу та 18 курсантів). Станом на 21:45 18 загиблих та двоє тяжко поранених.

У відомстві зазначають, що на літаку перебували військові льотчики та курсанти Університету повітряних сил імені І.Кожедуба. На борту літака перебувало 23 особи (5 членів екіпажу та 18 курсантів). Станом на 21: 45 18 загиблих та двоє тяжко поранених.

Президент Володимир Зеленський дав прем'єр-міністру доручення створити урядову комісію для розслідування причин авіакатастрофи під Чугуєвом і завтра вирушає в Харківську область. Про це глава держави повідомив у Фейсбуці.

«Жахлива трагедія на Харківщині. Розбився літак Ан-26. На борту, крім екіпажу, були українські курсанти. Є загиблі та поранені. Станом на цю хвилину підтверджено 20 загиблих. Інших шукаємо. Двоє вижили. За попередніми даними, всього було 28 людей на борту. Просто немає слів», - написав Зеленський.

Президент зауважив, що катастрофа сталася, коли літак заходив на посадку на аеродром міста Чугуєва. «Терміново створюємо урядову комісію для розслідування всіх обставин та причин трагедії. Відповідне доручення дав Прем'єр-міністру. На місці вже працює пошукова команда. Завтра буду на Харківщин», - пообіцяв Зеленський. 

 
 

  

 

Джерело: УП.
Telegram Channel