Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Мер Дніпра звинуватив «Голос» у продажі квот на виборах

У Дніпрі голові Борису Філатову протистоять сили, підконтрольні Ігорю Коломойському.

Фото Вибори-РБК.

Мер Дніпра звинуватив «Голос» у продажі квот на виборах

Мер Дніпра Борис Філатов розкритикував місцевий осередок партії «Голос» за те, що та нібито віддала свої квоти в територіальній виборчій комісії адвокатам, які пов'язані з місцевим авторитетним бізнесменом Олександром Петровським

Про це Філатов написав на своїй сторінці в Facebook, пишуть Вибори-РБК.

«Максимально огидно в цій компанії виглядає партія Вакарчука «Голос» яка поставила кандидатом від своєї партії медіа-менеджера Коломойського, а свої квоти в ТВК віддала адвокатам кримінального авторитета «Наріка».

«Максимально огидно в цій компанії виглядає партія Вакарчука «Голос» яка поставила кандидатом від своєї партії медіа-менеджера Коломойського, а свої квоти в ТВК віддала адвокатам кримінального авторитета «Наріка». Так, так. Коли ви це читаєте, то вірте своїм очам. Всі ці Кіри Рудик і Ярослави Железняки, які кривляються в телевізорах, бігають у західні посольства і розповідають про свою репутацію, тупо поставили від партії директора телеканалу Коломойського», - заявив мер Дніпра.

Як зазначають місцеві ЗМІ, мова може йти про сімейство адвокатів Текутьєвих, яких на початку вересня партія «Голос» призначила у ТВК.

Крім того, журналісти встановили, що Сергій Спекотно, який став головою Дніпропетровської обласної територіальної виборчої комісії від партії Зеленського «Слуга Народу», є бізнес-партнером відомого в Дніпрі юриста Олексія Корнілова.

Своєю чергою, Текуьєви є співвласниками консалтинговою компанією «Кортес», яка прописана за тією ж адресою, що й офіс Корнілова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпропетровській області сталася монополізація складу виборчих комісій представниками партій «Слуга народу» і «За майбутнє».

 

Telegram Channel