Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Харківщині загинув військовий з луцької авіабригади

Андрій Померанцев під час служби у Луцьку.

Фото зі сторінки Організації волинських авіалюбителів «ОВАЛ» у Facebook.

На Харківщині загинув військовий з луцької авіабригади

Андрій Померанцев служив у Луцьку перед вступом на льотний факультет Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба

Один з курсантів, який знаходився загинув в авіакатастрофі на Харківщині, перед вступом на льотний факультет Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба проходив військову службу за контрактом в  204-й Севастопольській БрТА ім. Покришкіна, яка дислокується на Луцькому військовому аеродромі. Про це повідомила Організація волинських авіалюбителів «ОВАЛ».

Радість сьогоднішнього свята луцьких військових авіаторів затьмарив невгамовний біль учорашньої жахливої авіакатастрофи на Харківщині та втрати одного зі своїх братів по крилатому строю.

Збереглося фото, на якому Андрій на фоні В'їзної вежі Луцького замку.

«Сьогодні, в суботу, 26-го вересня, наші рідні севастопольсько-волинські соколи зі складу 204-ї Севастопольська БрТА ім. Покришкіна святкують 79-ту річницю з дня сформування їхньої військової частини. Але радість сьогоднішнього свята луцьких військових авіаторів затьмарив невгамовний біль учорашньої жахливої авіакатастрофи на Харківщині та втрати одного зі своїх братів по крилатому строю» – йдеться у дописі.

Реклама Google


Андрій навіки залишиться молодим.
 

 

Telegram Channel