Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ліз у вікно: на Рівненщини чоловік застряг на висоті 3-го поверху (Відео)

Випив і поліз.

Фото Суспільного.

Ліз у вікно: на Рівненщини чоловік застряг на висоті 3-го поверху (Відео)

Чому опинився у такій ситуації – чоловік рятувальникам не пояснив.

На Рівненщині 26 вересня рятувальники знімали з віконної рами чоловіка, який застряг на висоті 3-го поверху. Про це повідомляють у Службі порятунку і додають – він був нетверезий, інформує Суспільне.

Інцидент трапився під вечір у селі Зоря, що за 25 кілометрів від обласного центру. Відео, як чоловік намагається відчинити вікно квартири на 3-му поверсі, опублікували на сторінці rivne_1283 в Instagram.

Відео.

За словами речника Служби порятунку області Дмитра Мельника, їх викликали близько 7-ї вечора. Допомоги потребував чоловік, який застряг на висоті третього поверху. «Рятувальники за допомогою драбини зняли його з віконної рами. Чоловік перелазив з одного вікна на інше на третьому поверсі чотириповерхового будинку. Він не травмувався, що з ним було далі – невідомо», – сказав Дмитро Мельник.

«Рятувальники за допомогою драбини зняли його з віконної рами. Чоловік перелазив з одного вікна на інше на третьому поверсі чотириповерхового будинку. Він не травмувався, що з ним було далі – невідомо», – сказав Дмитро Мельник.

Чому опинився у такій ситуації – чоловік рятувальникам не пояснив. Під час інциденту він був нетверезий, – уточнили у Службі порятунку.

Telegram Channel