Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Лежав у калюжі крові: п'яний чоловік серед білого дня забив до смерті людину

Слідчі дії тривають.

Фото Pixabay.

Лежав у калюжі крові: п'яний чоловік серед білого дня забив до смерті людину

Небайдужі громадяни викликали «швидку», однак врятувати чоловіка медикам не вдалося

Під Миколаєвом п'яний чоловік жорстоко побив людину, в результаті чого потерпілий помер на місці до приїзду «швидкої допомоги». Трагедія сталася вдень 26 вересня у райцентрі Березанського району. Про це «Надзвичайним новинам» повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Правоохоронці розповіли, що близько 15:45 їм надійшов виклик від медиків про те, що біля одного з торгових закладів міста помер 55-річний місцевий житель, якому завдали тілесні ушкодження.

Як вдалося з'ясувати в ході слідчих заходів, нетверезий чоловік став учасником конфлікту з компанією чоловіків, які розпивали спиртні напої на літньому майданчику.

Вбивцю затримали. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.

Спочатку він побився з одним молодиком, і потім пішов геть. Однак через деякий час повернувся і влаштував бійку з ще одним чоловіком з тієї ж компанії.

43-річний чоловік, також п'яний, сильно побив свого 55-річного суперника, після чого потерпілий упав і більше не піднявся.

Вбивцю затримали в порядку ст. 208 КПК України. Йому інкримінують «умисне тяжке тілесне ушкодження» (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.

Нагадаємо, у Луцьку– смертельна аварія за участі Volkswagen Passat та Infiniti QX 50.

Telegram Channel