Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Померла 19-річна студентка, за життя якої медики боролися 10 днів

Слідчі дії тривають.

Фото Нацполіція.

Померла 19-річна студентка, за життя якої медики боролися 10 днів

Внаслідок ДТП дівчина отримала серйозні травми. Постраждала померла в лікарні

Померла студентка 2-го курсу ЗДМУ, яка постраждала в страшній аварії 17 вересня на Набережній магістралі, інформує zaporoje.

Аварія забрала життя чотирьох громадян. Автомобіль «БМВ», в салоні якого знаходилося 6 громадян, мчав по Набережній з величезною швидкістю. На одній з ділянок дороги він зачепив «Ніссан», який перебував на сусідній смузі. Від удару «БМВ» винесло на розділову смугу, де автомобіль врізався в основу рекламного носія.

На місці ДТП загинули три людини – третьокурсник факультету стоматології Аазрі Уалідія, Джангнун Наржіс, яка приїхала надходити на підготовчий факультет ЗДМУ, і студент Одеської державної академії будівництва та архітектури Ель Хадри Закарія.

Реклама Google

Від удару автомобіль загорівся. Гасили вогонь до приїзду пожежних водії, які в той момент виявилися поблизу.

Як повідомлялося на офіційній сторінці Запорізького державного медуніверситету в соцмережі, на місці ДТП загинули три людини – третьокурсник факультету стоматології Аазрі Уалідія, Джангнун Наржіс, яка приїхала надходити на підготовчий факультет ЗДМУ, і студент Одеської державної академії будівництва та архітектури Ель Хадри Закарія.

Нагадаємо, на очах у тещі чоловік убив дружину, яка була на 7-му місяці вагітності: з'явилися подробиці (Відео).

Telegram Channel