Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
15-річний хлопець скоїв ДТП: три людини загинули

Підліток не впорався із керуванням.

Фото: Поліція Запорізької області.

15-річний хлопець скоїв ДТП: три людини загинули

Внаслідок перекидання автомобіля «Chery» 15-річний водій та ще один пасажир отримали травми. Відкрито кримінальне провадження. Тривають слідчі дії

28 вересня о 19:15 до Пологівського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалими.

У результаті аварії пасажир 2005 року народження та чоловік, дані якого наразі встановлюються, від отриманих травм загинули на місці події, ще один чоловік 1981 року народження помер у кареті швидкої допомоги

Під час огляду місця події було встановлено, що водій автомобіля Chery 2004 року народження, рухаючись вулицею Магістральною у місті Пологи, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя, де допустив перекидання транспортного засобу. У результаті аварії пасажир 2005 року народження та чоловік, дані якого наразі встановлюються, від отриманих травм загинули на місці події, ще один чоловік 1981 року народження помер у кареті швидкої допомоги.

Водія та пасажира 2004 року народження з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізовано.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.  

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції
Telegram Channel