Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
За посаду Луцького міського голови боротимуться 11 кандидатів. Хто ці люди

За мерське крісло змагатимуться 10 людей.

Фото з відкритих джерел.

За посаду Луцького міського голови боротимуться 11 кандидатів. Хто ці люди

25 жовтня лучани мають зробити свій вибір

В останню неділю жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори. Лучани обиратимуть депутатів до місцевої ради і того, хто керуватиме містом – міського голову.

Чергові місцеві вибори-2020  відбудуться у неділю 25 жовтня. На них обиратимуть депутатів сільських, селищних і міських рад та сільських, селищних і міських голів.

У четвер, 24 вересня, закінчився термін подачі документів до тервиборчкомів кандидатів та партій, які бажають брати участь у місцевих виборах 25 жовтня. 

Реклама Google

У списку кандидатур на посаду мера Луцька 11 кандидатів. Хто вони:

  • Богдан Шиба – колишній міський голова Луцька. Керував містом з 2006 до жовтня 2010 року. Нині –  директор Державного підприємства «Волиньстандартметрологія».
 

 

  • Ігор Поліщук  – радник Луцького міського голови, депутат Луцькради. За крісло міського голови боротиметься від партії «ЗА Майбутнє»;

 

  • Алла Надточій – депутат Луцької міської ради, член Громадянського Руху «Свідомі»;

 

  • Юрій Моклиця – кандидат на мера від партії «Європейська Солідарність», ексзаступник Луцького міського голови, активіст, актор-аматор;

 

  • Ірина Чебелюк – заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради. Її висунула ВО «Батьківщина»;

 

  • Дмитро Глазунов – голова благодійного фонду «Рідна Волинь».
 

 

  • Віктор Грисюк – підприємець, організатор фестивалю «Art jazz» та співвласник джаз-клубу «Цитра».  Йде на вибори від «Еко партія Берези».
 

 

  • Артур Мартиросян – луцький адвокат;

 

  • Микола Федік – підприємець, депутат Луцької міської ради. Висуванець від ВО «Свобода»;

 

  • Євген Мельник – член Політичної партії «Сила і честь», директор ТзОВ «Укртрансзахід».
 

 

  • Роман Бондарук – директор ТзОВ «Волинська друкарня». На посаду мера йде від партії «Слуга Народу».

Відомості про зареєстрованих кандидатів у єдиному багатомандатному виборчому окрузі з виборів міського голови Луцької міської ради на перших місцевих виборах 25 жовтня 2020 року, оприлюднили також на сайті Луцької міськради. 

У відповідності до пункту 1.16 Постанови ЦВК від 10.08.2020 року №173 Луцька міська територіальна виборча комісія Луцького району Волинської області (далі – Луцька МТВК) поінформувала, що в період з 15 до 24 вересня включно надійшло 9 подань від місцевих організацій партій та 2 подання шляхом самовисування щодо реєстрації кандидатів на посаду міського голови Луцької міської ради Луцького району Волинської області.

Розглянувши подані документи та встановивши їх відповідність вимогам Виборчого кодексу України, Луцька МТВК зареєструвала 11 кандидатів на посаду міського голови Луцької міської ради Луцького району Волинської області (згідно постановами №№ 8, 9, 10, 11, 12, 22, 23, 24, 25, 26; 39).

Реклама Google

Telegram Channel