Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
На Сході військовослужбовці розмінували понад 11 гектарів території

Учора на Донбасі було тихо.

Фото: Операція об'єднаних сил.

На Сході військовослужбовці розмінували понад 11 гектарів території

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається повністю контрольованою українськими захисниками. Дотримуючись домовленостей, досягнутих 22 липня в рамках Тристоронньої контактної групи, наші військовослужбовці продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням

За минулу добу, 29 вересня, на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів пострілів із боку противника не зафіксовано. Військовослужбовці Об’єднаних сил й надалі дотримуються умов припинення вогню та готові реагувати на будь-які дії з боку збройних формувань Російської Федерації.

Від початку поточної доби, 30 вересня, по всій лінії зіткнення спостерігається тиша. Водночас наші захисники не втрачають пильності та готові до будь-яких змін оперативної обстановки.

Ситуація у районі проведення операції залишається цілком контрольованою українськими воїнами.

У районі проведення операції Об’єднаних сил належно виконують завдання й інші складові сил оборони. Військовослужбовці Збройних Сил разом із вогнеборцями ДСНС продовжують ліквідовувати лісову пожежу на ділянці розміром близько 4 гектарів неподалік Бобрового на Луганщині.

Ситуація у районі проведення операції залишається цілком контрольованою українськими воїнами.

У районі проведення операції належно виконують завдання інші складові сил оборони. Так, військовослужбовці Збройних Сил разом із рятувальниками ДСНС локалізовують пожежу на ділянці розміром близько 4 гектари неподалік населеного пункту Боброве.

Окрім того, у районах уздовж лінії розмежування сторін саперами ДСНС розміновано понад 11 гектарів території та передано на знищення 48 вибухонебезпечних предметів.

Для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Упродовж доби вони відремонтували 1 будинок. Ще на 6 об’єктах роботи тривають.

Об'єднані сили продовжують непохитно виконувати бойові завдання щодо захисту Українського народу і перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які зміни оперативної обстановки.

Слава Україні!

Джерело: Операція об'єднаних сил
Telegram Channel