Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Включали, щоб помитися: чому в місті на Волині люди були чотири дні без води

Комунальні проблеми.

Фото Суспільного.

Включали, щоб помитися: чому в місті на Волині люди були чотири дні без води

Вода тече дорогою

У домівках жителів кількох вулиць міста Ківерці 4 дні не було води, через порив мережі. Із ситуації виходили так: включали воду самовільно на дві години, люди помилися, діти помилися і виключали.

Про розповів Суспільному місцевий житель Микола Жабський.

Ківерчанин показує місце на вулиці, де відбувся порив труби. Там вода витікає на дорогу. Цей водопровід не входить до центральної мережі, яку обслуговують, - каже керівниця дільниці з водопостачання Світлана Чопко.

Жінка каже, що людям пояснювала, чому перекрила воду, вони самовільно відкрили. Прорив серйозний, місцеві жителі самостійно повинні знайти бригаду, яка має ліквідувати аварію на приватному водогоні.

Жінка каже, що людям пояснювала, чому перекрила воду, вони самовільно відкрили. 

Ці мережі не на балансі міста, - каже начальник відділу комунального господарства Ківерцівської міської ОТГ Богдан Сурмик.

Води не було кількох вулицях міста Ківерці. «Сказали за свій кошт ремонтувати. Нам по 150 гривень по усій окрузі скидатися, треба три з половиною тисячі, щоб відремонтувати», - каже ківерчанка Людмила Коваленко.

Жінка розповідає, що труби прокладали власним коштом, за централізовану воду вона справно платила, чому має платити за ремонт прориву каналізації не розуміє.

 

Реклама Google

Нині вода у Ківерцях є. Її люди відкрили самовільно. Прорив каналізаційної мережі не ліквідували. На аварійній ділянці вода витікає на дорогу.

 

Джерело: Суспільне. Волинь.
Telegram Channel