Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Учням школи села Житнівка розповіли про булінг, дотримання умов  карантину під час навчального процесу

вчили ставитися ввічливо до оточуючих.

Фото: Камінь-Каширський відділ поліції.

Учням школи села Житнівка розповіли про булінг, дотримання умов карантину під час навчального процесу

Поліцейські Камінь-Каширського відділу поліції продовжують проводити профілактичні бесіди по школах

Так, старший інспектор з ювенальної превенції Камінь-Каширського відділу поліції Вадим Зубач та поліцейський офіцер громади Гуто-Боровенської ОТГ Юрій Балик цими днями відвідали навчальний заклад села Житнівка. Правоохоронці обговорили з учнями поняття «булінгу» та дотримання умов карантину під час навчального процесу.

Крім цього, працівники поліції звернули увагу дітей на недопущення завідомо неправдивих викликів поліції, «швидкої» та служби з надзвичайних ситуацій, оскільки за кожен такий випадок можна понести відповідальність, та обговорили з дітьми правила поведінки у школі, наслідки пропусків занять та ввічливе ставлення до вчителів та оточуючих.

Крім цього, працівники поліції звернули увагу дітей на недопущення завідомо неправдивих викликів поліції, «швидкої» та служби з надзвичайних ситуацій, оскільки за кожен такий випадок можна понести відповідальність, та обговорили з дітьми правила поведінки у школі, наслідки пропусків занять та ввічливе ставлення до вчителів та оточуючих. Інформує про це на сторінці у фейсбуці Камінь-Каширський відділ поліції.

Telegram Channel